Opis forum
Administrator
Ketchup, majonez, musztarda - Jarzombek
Płyn do mycia naczyń i ścierki - Łukasz
notebook do zgrywania zdjęć - Łukasz
gry -Bierki, domino i prawo dżungli - Paulina
Karty do gry - Łukasz
Kawa rozpuszczalna – Łukasz
Cukier – Madzia
Herbata (różne rodzaje)- Szydzior
Nutella – Paulina
Papier śniadaniowy i ręczniki papierowe– Wązki
Masło(nie margaryna) – każdy po jednej kostce
Plasterki wędlin i serów – Każdy po trochę
Jajka – Sabina 20 szt. Łukasz 20 szt.
Pasztet - Łukasz
Administrator
jazzombek napisał:
tzn że Łukasz jest pasztet czy że bierze pasztet??
to znaczi że Jazzombek je Leberwuscht a Łukasz biere Pasztet i Jazzombka do Austri
Co do ładowarek do komórek, Prostownic, suszarek i innych gadżetów, które nie muszą a nawet NIE POWINNY się powtarzać w naszych bagażach..
Ładowarka do Sony Parkinsona - Szydzior
dopisujcie co bierzecie!!
no to ja biore: prostownice, suszarke, żelazko ,ja sobie odpuszcze deske do prasowania (Łukasz to zeby nie było ze sie nie ograniczam) no i oczywiscie rzeczy osobiste:D ale nie moge o tym pisac bo ktos jest uczulony na punkcie moich bagazy.
Ostatnio edytowany przez sabina (2009-03-18 14:33:44)
CO KTO BIERZE, by nie brać podwójnie lub potrójnie... hmm to taki trochę ciężki temat, bo siłą rzeczy i ciężarem swoich rzeczy, jestem zmuszona wręcz do zabrania po kilka egzemplarzy tej samej rzeczy.. weźmy tu na przykład: 2 kurtki, 3-4 pary butów, kilka par spodni, o koszulkach, skarpetkach czy gatkach już nie wspominając... czuję, że to nie jest łatwy orzech do zgryzienia dla naszego restrykcyjnego administratora.. ech...
no właśnie Paulinko ja mam ten sam problem bo zabieram 3 pary butów (nie licząc narciarskich), 4 pary spodni (nie licząc narciarskich), no 2 kurtki (nie licząc narciarskiej), koszulki, bluzy (nie licząc na narty) coś ładnego dyskotekowego, 2 ręczniki kąpielowe (bo basen) aha i jeszcze ja na basen to szlafrok. no i kosmetyczka która żyje własnym życiem.... i w sumie wiesz.... ale jak mus to mus, co ja zrobię. Myślę że Administrator zrozumie bo to są najpotrzebniejsze rzeczy....
sabina napisał:
Myślę że Administrator zrozumie bo to są najpotrzebniejsze rzeczy....
a ja myślę, że będzie redukcja bagażu przed jeepem przy świadkach....i baje gańba!!!!
sprostowanie: to napisałem ja, tylko z przypadkowo złego konta...
Administrator
lizus....
to jak cos, to twój nowy przyjaciel sabinko bedzie trzymał twój NADbagaż na kolankach całą drogę..
Administrator
sabina napisał:
nie lizus tylko Dżentelmen
dlatego po gentelmańsku będzie trzymał twoją "kosmetyczkę" na kolanach 800 km;)....zazdroszczę determinacji:P
ejże... ja nie dość że ucierpie na tym że będę chodził w jednych majtkach, albo bez to jeszcze mi każą coś na kolanach trzymać... oj oj ;p ;p ;p ;p
bo sie pogniewamy ;p ;p a y e o u i wszystkie samogloski wam przedstawiam ... <myśli>
nie, ze będziesz chodził w jednych majtkach my ucierpimy:)
na kolanach możesz trzymać albo cos albo kogoś bo ja się bez kosmetyczki nie ruszam ona beze mnie:) ale chyba lepiej dla Twoich kolan, jeśli to będzie coś niż ktoś
: